Access Bars facilitátor
Mi van, ha az, aki vagy sokkal nagyszerűbb, mint azt valaha bárki is elismerte?

Huh, erről beszélni nem könnyű, mert tele vannak a fejek ítéletekkel, nézőpontokkal ... és az Access pont ezeknek az eltörlésére jött létre. Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy ezt is megélhettük. Ha egy pillanatra elengeded azt a hitrendszert, hogy mi lehetséges számodra, akkor a bars kezeléssel, facilitálással egy újabb univerzumot fedezhetsz fel a saját létezésedben.

Beleszülettünk egy történelmi korba, ahol a nemcsak a másképp gondolkozás, de még a másképp érzés is tiltott volt. Meg volt annak az időszaknak is a pozitív élménye, semmit sem lehúzni kívánok. Kérlek ne hidd ezt!

Aztán jöhettek a bibliakörök, buddhizmus, reiki, tarot kártya, prána nadi, a frekvenciák, megvilágosodás keresése, ki tudja még mi minden állt a rendelkezésünkre, de összességében elmondhatjuk, hogy a NewAge kora a szeretet és elfogadás eszméjére épült. Ahol egységben vagyunk ...  kicsit boldogabbak lettünk tőle, de csak lecseréltük egyik nézőpontot a másikra.
Jut eszembe nézőpontok. Gary Douglas az Access alapítója azt mondja:

A nézőpontok teremtik a valóságot, nem pedig a valóság a nézőpontokat!

Accessről, Bars kezelésekről, cserélési lehetőségekről, tanfolyamokról a facebookon írunk egyelőre, keress meg és beveszlek a csoportba.